Glas plaatsen in Leeuwarden

Laat u een woning bouwen en bent u druk bezig om vakmannen in te huren voor alle werkzaamheden? Glas plaatsen moet dan ook gebeuren. In de regio Leeuwarden kunnen de specialisten van Van Reenen Glas dit voor u verzorgen. Of u nu enkel of dubbel glas plaatsen wilt, of misschien wel figuurglas: wij kunnen het voor u regelen. Ons bedrijf bestaat al sinds 1965. We zetten onze meer dan halve eeuw ervaring in glas zetten met plezier voor u in!

Raam plaatsen?

Misschien denkt u bij nieuwe beglazing plaatsen al snel aan dubbel glas. Dat is in veel gevallen ook zeker een goede keuze. Vandaag de dag is er echter nog veel meer keuze. Wilt u monumentenglas laten monteren in uw oude woning? Wij plaatsen het voor u. Wilt u de veiligheid in huis vergroten? Ga dan voor inbraakwerend glas. Ook op het gebied van brandvertragend of geluidswerend glas zijn er veel mogelijkheden.

Wilt u meer lezen over alle opties? Lees dan verder op onze pagina over glassoorten. Vanzelfsprekend geven wij u graag persoonlijk informatie en advies. Neem daarvoor gerust contact met ons op via 0512 - 24 53 13 of vul het contactformulier in. Als specialist in glas plaatsen kunt u in en om Leeuwarden altijd op ons rekenen.