Glashandel Leeuwarden

Bij Van Reenen Glas bent u in Nederland en België aan het juiste adres voor het bestellen van glas. Wij verzekeren u van een snelle levering en zorgen voor glas dat perfect op maat is. Hoe wij dit doen? Wij produceren het glas zelf!

Dankzij onze eigen productielocatie en een eigen isolatieglaslijn, kun u precies het gewenste raam laten samenstellen. Het glas kan perfect met de juiste afmetingen worden gemaakt en u kunt zelfs verschillende glassoorten met elkaar combineren.

Na een enkele werkdag licht u bestelling al klaar in ons magazijn in Drachten, zodat u het direct kan afhalen. Wilt u een bestelling plaatsen, offerte aanvragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of bel via 0512 - 24 53 13

Eigen glaslijn

Wij produceren ook eigen merk hoogrendementsglas: ReenPane©. Volledig op maat kunnen wij details als spouwbreedte en glasdikte aanpassen. Het glas is beschikbaar van 12 tot 60 mm dik. Er zijn verschillende versies van ons hoogrendementsglas. Keuze bestaat uit ReenPane© Basic, Super Plus, Excellent en Super Excellent.

Wij hebben zo veel vertrouwen in ReenPane© Super Plus of Excellent, dat wij twintig jaar garantie* bieden. Ons product wordt geprezen als duurzaam, betaalbaar, energiezuinig en om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Met glas van Van Reenen Glas gaat u zonder zorgen de toekomst tegemoet.

*) de Algemene voorwaarden van Reenen Glas, Onderhoudsvoorschriften Van Reenen Glas en Garantiebepalingen Van Reenen Glas zijn van toepassing op onze producten, leveringen en montages.

Voordelen eigen fabriek

Het hebben van een eigen fabriek heeft veel voordelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld glas op maat leveren, precies met de afmetingen die u nodig heeft. Verder zijn wij instaat om beglazing te creëren met allerlei samenstellingen.

Op zoek bent naar glas-in-lood of figuurglas in combinatie met dubbelglas. Of toch liever driedubbelglas met brandvertragend- of inbraakvertragend glas? Misschien een combinatie met veiligheidsglas of figuurglas? Alle combinatie zijn mogelijk. Op basis van uw voorkeur bepaalt u zelf de samenstelling en wij verzorgen voor productie.

Een ander bijkomend voordeel van eigen productie is dat wij alles in eigen handen hebben en daardoor snel kunnen schakelen. Bij spoed produceren wij snel een ruit met de juiste afmetingen en bij glasschade kunnen wij deze snel vervangen. Wij bedienen bij spoedbestellingen onze klanten snel, ongeacht of het gaat om een grote of kleine bestelling.

Wanneer het glas is geproduceerd kan het worden afgehaald of wij kunnen het naar u komen brengen. Ook voor de montage van de ramen staan onze glaszetters uiteraard gereed.

Historie glashandel Van Reenen Glas

In 1965, aan de Witstraat in Breukelen, wordt Van Reenen Glas opgericht door Ernst Jacobus van Reenen. Als gevolg van een schaalvergroting in 1976, verplaatst het bedrijf zich naar Noord-Nederland. Inmiddels zijn wij drie generaties en diverse uitbreidingen verder. Sinds 2011 is het bedrijf gevestigd in de huidige standplaats: Drachten. Een aantal jaren later staan wij zakelijke klanten dienst in een tweede vestiging in Drachten met behulp van een zeer gevarieerd machinepark.

Contacteer Van Reenen Glas voor een glashandel in Leeuwarden

Voor het bestelling en de plaatsing van glas kunt u in Leeuwarden en omgeving terecht bij Van Reenen Glas. Ongeacht of u als grote partij een zakelijke order wilt plaatsen of u als particulier een enkele ruit wilt bestellen, u kunt ons inschakelen! Uiteraard staan wij ook gereed voor het plaatsen van glas of om onderhoudswerkzaamheden aan uw bedrijfspand of woning uit te voeren. Bel voor het bestellen via 0512 - 24 53 13 of gebruik het contactformulier. Wij gaan snel voor u aan de slag!