Glaspartner zakelijk Leeuwarden

Bent u op zoek naar een vakkundige glasleverancier in Noord-Nederland. Van Reenen Glas heeft u veel te bieden als glaspartner. Wij maken namelijk ons eigen in isolatie glas, door dit te produceren in onze eigen fabriek. Dit scheelt enorm in levertijd van HR++ en HR+++ glas. Wanneer u gebruik maakt van onze spoedservice, kan het glas direct worden samengesteld en zorgen we dat het de volgende dag al geleverd wordt.

Verder bieden wij naast de glasservice ook de levering van hoogwaardige producten als dakramen, deuren en kozijnen en verzorgen wij de installatie van hang- en sluitwerk, reparaties en schilderwerk. Dit is ons totaalconcept voor het onderhoud van uw pand(en), waardoor u altijd kunt vertrouwen op de comfort van een vast aanspreekpunt voor diverse diensten. Zit u in een verbouwing? Heeft u net een woning gekocht? Of heeft u interesse in het renoveren van uw bedrijfspand of woning? Op zoek naar een betrouwbare samenwerking? U kunt ons bereiken via 0512 - 24 53 13 of vul het contactformulier in.

Glaspartner Leeuwarden

Bent u een huizenbezitter, een aannemer, een winkelier of vertegenwoordigt u een constructiebedrijf of woningbouwvereniging? Dan stellen wij graag onze glasservice voor. Als dé glaspartner in het noorden van Nederland staan we voor u klaar, ongeacht of het gaat om kleine en grote projecten, van nieuwbouw tot bestaande panden.

Goed isolerend glas heeft meerde voordelen: het is beter voor het milieu en u bespaard op uw stookkosten. Of het nu gaat om een renovatie van bedrijfspanden of woonhuizen, of productie en plaatsing bij nieuwbouwprojecten.
U kunt altijd vertrouwen op korte levertijden dankzij onze eigen glasproductie. Dankzij ons vakkundig personeel en grote voorraden kunt u er vanuit gaan dat iedere klus vlot wordt uitgevoerd.

Eigen productielijn isolatieglas

Glas kan naar wens samengesteld worden dankzij onze eigen productie. Op maat snijden, glas slijpen en zagen: alle productie vindt plaats door moderne machines in onze fabriek. Glasdiktes zijn beschikbaar van 12 tot 60mm en u heeft de keuze tussen allerlei verschillende afwerkingen.

Diverse combinaties van glas zijn mogelijk. Zo kan driedubbel glas of dubbelglas gecombineerd worden met brandvertragend glas, veiligheidsglas of een ander type glas. Geheel naar uw wens! Daarnaast verkopen wij ook diverse soorten en kleuren hoogwaardige kitten en afdeklatten. Het isolatieglas wordt op onze eigen productielocatie gemaakt, waardoor het de volgende dag al klaar is. U kunt de bestelling dan op locatie afhalen.

Niet alleen voor de productie, maar ook voor het vervoer en de plaatsing van glas bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen dagelijks door heel Nederland en België, doordat wij beschikken over meerdere glaswagens. Wij zijn dag en nacht te bereiken via onze spoedservice. Zo kunnen wij in onder andere Groningen en Friesland snel te plaatse zijn om uw glas te vervangen.

Van Reenen Totaalconcept

Wij beperken ons niet tot alleen product, vervoer en plaatsing van glas. Wij bieden het Van Reenen Totaalconcept aan, waar wij veel aanvullende producten en diensten aanbieden. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

 • Deuren (hardhout, aluminium, glas)
 • De levering en montage van hang- en sluitwerk
 • Een woninginspectie + onderhoudswerkzaamheden
 • Glazen schuifdeursystemen
 • Het schilderen van houtwerk (deuren, kozijnen, houten gevelbeplating – binnen en buiten)
 • Kozijnen (hout, kunststof, aluminium)
 • Kunststof beplating
 • Schuifpuien
 • Spiegelwanden en glazenwanden voor badkamer en keuken
 • Reparaties van houtrot
 • Velux dakramen
 • Ventilatiesystemen (in combinatie met glas)

Een compleet pakket aan producten en diensten, dat is ons Totaalconcept. Bij de start van de samenwerking heeft u zelf de keuze wat wij allemaal voor u gaan doen.

Contacteer Van Reenen Glas voor een samenwerkingsverband

Snelle levertijden, persoonlijke en deskundige benadering, vakkundigheid en de uitgebreide mogelijkheden, waaronder het Van Reenen Totaalconcept. Dat is wat wij bieden, wanneer wij uw glaspartner in Noord-Nederland worden. Interesse in een offerte of het maken van een afspraak? Bel via 0512 - 24 53 13 of maak gebruik van ons contactformulier. Wellicht is dit de start van een uitstekende samenwerking.